perjantai 2. toukokuuta 2014

Seikkailua Juutuupissa ☺

Hei taas!
Jokainen, joka käyttää nettiä päivittäin, tietää varmasti tämän ihanan sivun, jota kutsutaan Youtubeksi. Youtube on Googlen omistama videopalvelu, jonne käyttäjä voi lisätä omia videoitaan tai katsella muiden videoita.

"YouTube on Internetin suosituin suoratoistovideopalvelu.YouTubeen ladataan joka minuutti 100 tuntia videota, eli yhdessä vuorokaudessa sisältöä ladataan yli 16 vuoden edestä. Päivittäin palvelussa katsotaan yli neljä miljardia videota ja kuukaudessa YouTubessa käy yli miljardi erillistä käyttäjää. Suomessa YouTube on neljänneksi suosituin verkkosivusto.

Yhdysvalloissa presidentinvaalissa on uskottu, että YouTube on muuttanut perusteellisesti kampanjointia. Yksi ytimekäs YouTube-video voi saada helposti miljoonia katsojia."
- Wikipedia

Ja niin, uskoakseni me kaikki myös tiedämme, miten helppo Youtubessa on tulla suosituksi. Kaikkien niiden "hei täs on mun käsilaukku siel on huulirasva"-tyylisten aloittelevien vloggaajien, musiikkivideoiden ja pelivideoiden lomasta etsin teille omasta mielestäni kaikkien aikojen parhaimmat Youtube-videot.

Scary Mary Poppins
Viimeaikoina oon alkanut katsomaan kauhuelokuvia ja siksi tämä nousee mulla yhdeksi suosikeista. Miltä Maija Poppanen olisi näyttänyt kauhuelokuvana?


The Shining
Vastakohtana edelliselle, miltä tämä kauhuelokuva olisi näyttänyt, jos se ei olisikaan ollut kauhuelokuva?

Susan Boyle 1st audition
Enempää sanoja ei varmaan tarvita.

Charlie bit my finger

Dramatic Chipmunk

The keyboard cat

Honest Trailers
Kaikki nämä rehelliset trailerit ovat hyviä, mutta valitettavasti esimerkkinä pääsee toimimaan vain yksi.

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä...

Rick Astley - Never gonna give you up
"Rickrolling on Internet-ilmiö, jossa ihmiset saatetaan tietämättään katsomaan Rick Astleyn vuonna 1987 julkaistuaNever Gonna Give You Up -musiikkivideota väittämällä kyseiseen videoon vievän linkin johtavan jollekin muulle sivulle. Videon yhteydessä on usein teksti ”You got Rickroll’d!”."
- Wikipedia


Nyt onkin sinun vuorosi vastata, mikä on mielestäsi paras Youtube-video (joka kuitenkin jäi puuttumaan listasta) ja miksi?

Psst... Jos Youtuben ilmiöt tuntuvat vierailta, kannattaa katsoa tämä:


Lähteet: Youtube, Wikipedia ja Stylist

7 kommenttia:

  1. Mun mielestä (no ei nyt ihan) paras video on http://www.youtube.com/watch?v=liLU2tEz7KY koska kunnon huumori rap ja Jenna Marbles puree ainakin muhun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taidan kattoo tuon joskus, nyt oon mökillä ja netti toimii yhtä hyvin, kun peruna juoksee.

      Poista