perjantai 4. lokakuuta 2013

Pa-dum-tss ☺

Moi!
Jees, tällä blogilla on jo yksi lukija. Kiitos!
Eilen olin parhaan kaverini kanssa ulkona kuvailemassa ja ilman mitään erityistä suunnitelmaa läksimme vain kävelemään ja kuvailimme sitten vähän mitä sattui. Lopputuloksena oli reitti meiltä leikkipuiston kautta vanhalle koululle, sieltä yhdelle hiihtopolulle ja sieltä kaverini vanhaa kotimatkaa pitkin takaisin meille ja tietysti kivoja ja onnistuneita kuvia. Toivottavasti tykkäätte.








Tästä kuvasta tykättiin kaverin kanssa tosi paljon, oikeesti, aivan ihana.




Tommonen lentokone lenteli sitten siitä meidän yli kun oltiin kuvaamassa.


Lopuksi vielä tämmönen kuva itestäni, joka on harvinaisuus koska se on onnistunut. En osaa poseerata kuviin.

Toivottavasti tykkäsit ja jos tykkäsit niin kommenttia saa laittaa ja liity ehdottomasti lukijaksi.
Kiitos :).

7 kommenttia:

  1. Suurinosa blogisi kuvista on laadukkaita, mutta annanpahan vähän vinkkiä kuvaamiseen. ;) 3 ja 7 kuva ovat kivoja, laadukkaita ja kuvissa on kivat värit. 3 kuva olisi voinut kuvata alempaa. Toisen kuvan tarkennuspaikkaa olisi voinut miettiä, tarkka kohta on vain ylhäällä pienen matkaa eikä sekään ole mikään yber tarkka :-D 10 ja 11 kuvaan ei sovi mustavalko / kuvat olisi voinut jättää julkasematta, kuvissa ei ole ideaa/väärästä kuvakulmasta kuvattu. Toka vika kuva on tarkka ja taustalla oleva puu näkyy kivasti. Blogin ulkoasu on aika tylsä mutta kuvathan eniten ratkasee. Kuinka kauan olet kuvannut ja millä kameralla? :-)

    Jätäthän myös rakentavaa kommenttia minun blogiini ja liityt jos pidät :)
    http://eveliinanblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirveesti, olin jotenkin yllättyny kun olin saanut kommentteja tänne. Kiitos palautteesta ja muutenkin ♥ Blogin ulkoasuun en panostanut, koska ajattelin ettei sillä nyt ole väliä kun kuvathan ne pääasia ovat ja esim. värikäs tausta sotkisi vain enemmän. En osaa sanoa kauan olen kuvannut, koska en oo sitä nyt mitenkään yhtäjaksoisesti harrastanut :D. Kamera on Canon eos 550d

      Poista
  2. Sulla on täällä ihan kivoja kuvia, mutta tarkennukset on joissain kuvissa missä sattuu, joten suosittelen kiinnittämään siihen huomiota. Itsekin pidän tuosta kahdeksannesta kuvasta, mutta olisin rajannut taivasta pois, se häiritsee. Olen toisen kommentoijan kanssa samaa mieltä blogin ulkoasusta ja minuakin kiinnostaa kuinka kauan olet kuvannut?

    Minunkin blogiani saa kommentoida, sekä saa liittyä lukijaksi :)
    http://palapelinpalanen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos myös sinullekin tosi paljon ♥ :) Vastaus löytyy tuosta edellisen vastauksesta :D.

      Poista
    2. Olen samaa mieltä että tarkennukset on vähän miten sattuu.

      Poista
  3. Hienoja kuvia :) Todella taitavasti otettu.

    VastaaPoista