torstai 31. lokakuuta 2013

Otsauksen postikko ☺

Tänään kässäntunnilla juttelin parhaan kaverini kanssa postauksien otsikoista ja mun keskittyminen neuloessa ei ollut ehkä mikään paras ja lopuksi en edes osannut puhua. Mutta tuohan kelpaa tämän otsauksen postikoksi oikein hyvin?



Moi!
Hyvää Halloweenia :).
Vaikka tämä on yksi suosikkijuhlistani, en ole tehnyt mitään erityistä, en edes kasvomaalausta. Valitettavasti en myöskään nyt enää voi, sillä joudun lukemaan historian kokeeseen. Mutta onnekseni mulla oli kännykässä tallessa kuva, jonka otin ennen kuin menin kaverini pikkusiskon kauhuaiheisille synttäreille.

Tämä naama on ehkä helpoin tehdä, vain vähän valkoista väriä naamaan ja sitten tuherrat mustalla silmiin ja suun päälle. Peace of cake.

Poika saunoo... Sanoinhan, ettei kissakuvilta voi välttyä?

Aloitettiin myös teatterissa tekemään tälläistä näytelmää, tai ei edes oikeasti virallisesti aloitettu. Ainoastaan luettiin vähän läpi ja roolit valittiin. Itse pääsen hyvin uljaasti esittämään karhua! Jep... Ei ehkä kuulosta ensimmäiseltä eläimeltä jonka voisi valita, mutta karhun hahmo on ihana.

Tietysti, kuten yleensä, nämä roolivalinnat herättivät pientä valitusta. Kaikki eivät vain aina voi saada juuri sitä roolia minkä haluaa. Tästä sitten ajattelin kirjoittaa hieman blogiin ja varsinkin muiden teatteria harrastavien kannattaa lukea tämä.
Ei ole olemassa huonoja rooleja, edes hirven takapuolen esittäminen ei ole huono rooli! Tietysti se voi tuntua vähän masentavalta, varsinkin jos on vaikka itse halunnut olla vaikka velho, mutta joutuu hirven takapuoleksi. Jos se harmittaa niin siitä voi neuvotella, mutta mikään kitinä tai valitus ei auta. Eikä varsinkaan se, että haukutaan koko teatteri tyhmäksi ja luovutetaan kokonaan lopettamalla. Pitää nyt vähän pitkäjänteisyyttä löytyä, eikä voi olla olemassa niin kamalaa roolia, ettei sitä nyt mitenkään voisi esittää. 
Kannattaa myöskin lukea käsikirjoitusta läpi ja miettiä voiko hahmoa muuttaa mieleisemmäksi jollain pikkuasioilla. Ei se käsikirjoitus muutenkaan ole mikään pakollinen kaava, mitä pitää noudattaa.

1 kommentti: